Programma’s

Bij EET&WEET kun je kiezen voor verschillende programma’s. De programma’s zijn de trajecten die je kunt volgen bij EET&WEET. Zo kun je dus kiezen voor een individueel traject maar ook voor een duo traject, je kunt kiezen voor drie maanden begeleiding maar ook  voor één maand begeleiding.

Hieronder heb ik alle programma’s voor jullie uitgewerkt zodat het wat duidelijker is wat er gebeurt tijdens zo’n traject!

INDIVIDUEEL TRAJECT

Hierbij krijg je, voor drie maanden, één op één begeleiding. Tijdens het traject wordt er gekeken naar al jou persoonlijke voorkeuren en behoeftes. Wat wil je wel en wat dus niet. Vanuit hier ga ik dan verschillende voedingsschema’s schrijven. Binnen het traject werken wij vanuit fasen. De fasen zijn opgedeeld in fase 1, fase 2 en fase 3. Afhankelijk van het doel en de reactie van het lichaam kan het zijn dat er ook een fase 4 wordt toegevoegd aan het traject. Binnen elke fase veranderd de calorie inname.

DUO TRAJECT

Dit zegt het eigenlijk al: dit traject volg je met z’n tweeën. Dit kan zijn samen met een goede vriend/vriendin maar ook met bijvoorbeeld je partner. Binnen dit traject wordt er ook zo goed mogelijk gekeken naar de voorkeuren en behoeftes van beide personen. Beiden krijgen een persoonlijk voedingsschema toegestuurd en gaan hiermee aan de slag. Ook dit traject is opgedeeld in fasen en duurt ook drie maanden.

VERKORT TRAJECT

Binnen het verkort traject van één maand gaat het net iets anders dan bij bovengenoemde trajecten. Omdat dit traject  maar één maand duurt, ga wij hierin niet werken met fasen maar wordt er gekeken naar een passend voedingsschema die de cliënt voor een langere tijd kan vasthouden. Tevens wordt er binnen deze maand gekeken naar wat bijvoorbeeld de valkuilen qua eten zijn en krijgt de de cliënt een variatielijst mee zodat hij/zij leert om zelf te variëren in het voedingsschema.

VERKORT TRAJECT 2.0

Deze aanpak is hetzelfde als bij het verkorte traject van één maand alleen, wanneer er gekozen wordt voor twee maanden, wordt er wel gebruik gemaakt van twee verschillende fasen. Binnen de tweede fase krijgt de cliënt ook een variatielijst zodat hij/zij leert om zelf variatie toe te passen in het voedingsschema. Vanzelfsprekend wordt ook binnen dit traject gekeken naar de valkuilen qua voeding.

VERVOLG TRAJECT

Dit is een vervolg op of het individuele traject of op het duo traject. De cliënt kan er voor kiezen om nogmaals drie maanden een schema te volgen met begeleiding om zo nog beter tot zijn/haar doel te werken. We gaan dan verder vanuit de laatste fase van het individuele of duo traject. Vanuit hier gaan we kijken wat voor aanpassing er nog gemaakt kunnen worden in het voedingsschema en of we nog meer met moeten gaan kijken naar het variëren en de valkuilen.

PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA

Hierbij wordt eenmalig een voedingsschema voor iemand geschreven voor één week. Er wordt dan gekeken naar de voorkeuren en behoeftes van die persoon en diegene krijgt handig tips mee naar huis om het schema echt goed vol te houden. Het schema kan natuurlijk ook voor een langere periode gebruikt worden én je kunt dan natuurlijk ook gebruik maken van de recepten van EET&WEET.

Mocht je nou ergens een vraag over hebben, neem dan gerust contact met mij op!