Prijzen

Bij EET&WEET zijn er dus verschillende trajecten mogelijk. Zo kun je kiezen voor individuele traject maar kun je ook kiezen voor duo traject. Hierbij ga je dan gezamenlijk het traject aan en worden de afspraken ook gezamenlijk ingepland. Bij het individuele traject wordt alles persoonlijk en één op één afgesproken. Beiden beide trajecten worden er wel goed gekeken naar de persoonlijke doelen en aan de hand daarvan worden dan ook de voedingsschema’s gemaakt. Voor beide trajecten geldt een looptijd van drie maanden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een kortdurend traject te kiezen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het traject één maand te volgen. Daarnaast worden er ook losse consulten aangeboden zodat je zelf kunt kiezen wanneer je begeleiding wilt en hoe vaak je begeleiding wilt.
Ook is het mogelijk om alleen een persoonlijk voedingsschema te maken. Bij het schrijven van het voedingsschema wordt er gekeken naar de persoonlijke behoeften van iemand maar ook vooral naar de valkuilen. Dit is allemaal te lezen in de programma’s van EET&WEET.

INDIVIDUEEL TRAJECT

€120,-

DUO TRAJECT

€200,-

VERKORT TRAJECT

€45,-

VERKORT TRAJECT 2.0

€90,-

VERVOLG TRAJECT

€100,-

CONSULT À 60 MIN

€25,-

PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA

€30,-